Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

Зараз же зіркове подружжя дало інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя".

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

- Не могли пропустити вечірку-сюрприз з нагоди 35-річчя вашого сусіда і друга Діми Монатіка. Як часто взагалі зустрічаєтеся, і яким чином цей час проводите?

"Ми граємо в ігри з його дітьми, його дружиною. Ми трішечки випиваємо, так це буває. Ми дивимося фільми, базікаємо просто про все. Щоразу закінчується це тим, що я просто за руку забираю Вову від Діми. Ти сказав скромненько так: "Трішечки випиваємо". У них наступний день випадає. Один одному - як ти себе почуваєш? Та щось не дуже", - кажуть подружжя.

— Вова взяв такий потужний темп і за останній рік випустив чи не п'ять відео-робіт. Таке враження, що ти намагаєшся вибратися з цього образу - чоловік Наді Дорофєєвої. І зробити Надю Дорофєєву дружиною Володимира Дантеса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мені потрібно довести, що я не приколююсь. Що це дійсно я співаю. Тому що, коли я випустив першу пісню, всі такі-круто, крутий жарт, круто ти робиш. Я чоловік надії Дорофєєвої, а Надя-жінка Володимира Дантеса", - зазначив співак.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

— Останню відео-роботу знімали прямо у вашому домі. Ти готувала для всієї знімальної групи, якимось чином їх розважала або навпаки - зібралася і на кілька днів поїхала, поки весь цей шум не зупиниться і не поїде з вашого будинку.

"В цей час я втекла. Я просто не хотіла заважати. Тому що, реально дуже багато техніки і людей. І я просто там би швендилась. Але я, коли приїхала все ж, я була в шоці від того, що Вова такий був злий. Біля стіни хтось пройшов, якось запікся - у нього серце там розривалося. А мені якось це нормально", - заявила Надія Дорофєєва.

— У десятому ювілейному сезоні "Орла і Решки" Ваша сімейна пара стала зірковими ведучими. Ви вирушили до Йорданії. З кого брали приклад із сімейних пар-Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва, коли вони були ще парою, Андрій Бедняков і Настя Коротка?

"Все-таки моїми улюбленцями не були сімейні пари. Птушкін і Настя Івлєєва", - зазначила Дорофєєва.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес перевтілився в дружину: "Ніби Кончіта Вурст"

Як повідомляв "Знай.ua", "Вічно молодий" чоловік Дорофєєвої Дантес вразив змінами за 10 років: "Серйозність у погляді"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва і Дантес зважилися на кардинальні зміни у відносинах: "Це щось новеньке"