З сусідньої Російської Федерації прийшли сумні новини. У Підмосков'ї трагічно загинув 14-річний син засновника і художнього керівника студії "Непоседы" Олени Пінджоян. Хлопчик впав з вікна третього поверху в Солнечногірському районі.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Life shot".

Кирило Пінджоян, фото: Telegram
Кирило Пінджоян, фото: Telegram

На жаль, школяр загинув. За інформацією журналістів, 14-річний Кирило намагався зробити селфі на підвіконні — і не втримався. Підліток був вдома з бабусею, але вона в цей момент перебувала в душі і не бачила, чим займається онук.

Кирилу виповнилося 14 років 1 квітня, він був одним з ведучих концертів "Непосед", а також вів інші дитячі програми на телеканалах і знімався в кіно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Театр-студію "Непоседы" заснувала тоді 22-річна Пінджоян в 1991 році як дитячий гурток при Палаці піонерів Ленінградського району Москви. Наступного року гурт "Непосиди" з'явився в телепрограмі "Ранкова зірка" і стала популярною.

Раніше повідомляли, мачуха поглумилася на прийомною донькою шлангом і кочергою через четвірки.

Як повідомляв Знай.uа, першокласницю потягли до суду за борги загиблої матері: колекторам вік не перешкода.

Знай.uа писав, шестимісячний малюк дивом вижив після краху будівлі: сестру і батьків врятувати не встигли.