Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) показала спокусливе фото, на якому оголилася.

Alyona Alyona зробила колаж і показала, що повністю повторила фотографію Наді Дорофєєвої. На знімках дівчата лежать на шезлонгах тільки в чорних трусиках, кепці і окулярах. А груди прикривають книгою і газетою.

"Коли красу не ховають за словами - Я чую галас", - пише Олена.

Відрізняються фотографії тим, що Alyona Alyona замість книги тримає газету "Сільські вісті".

Варто відзначити, що на даний момент дане фото є єдиним в профілі реперші, всі інші видалені або приховані.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Шанувальники прийшли в захват від таких фотографій і особливо оцінили Сільські вісті на грудях Олени. Також вони відзначили, що дівчина робить дуже важливу справу і назвали співачок богинями, а деякі пожартували, що як ви не помічаєте, що це дві різні людини.

"Сільські вісті навіть моя баба читала 😆👍", "Ви робите дуже важливу справу👏👏👏👏👏", "Моя добра 😂", " Я вже слухаю🔥", "Ви смілива дівчина, Олена. Не кожна зможе так показати себе👍 🔥", " молодець. Ві приклад багатьом як не боятися бути собою. Ви робите дуже важливу справу. Дуже дякую за цю щирість!!", " Гарна Альона ламає всі дибільні установки, як подих вітру картковий будиночок 🔥", "дуже влучно 👏", " Сільські вісті,то є сила🔥🔥🔥🔥😍😂", "Це геніально", "А головне живіт прикритий", " Дві богині 🙌", "Ви,що не бачите що це дві різні людини", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Alyona Alyona стане правою рукою Дорофєєвої, українці збунтувалися.

Як повідомляв "Знай.uа", Анатоліч заінтригував дивною позою над Alyona Alyona.

Також "Знай.uа" писав, що Реперша Alyona Alyona чекає первістка.