Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки обмежувальні заходи з боку блокування, але і розголошення конфіденційної інформації.

Цього разу українці скаржаться, що під час спроби зняти готівку з банкомату банк заблокував його карту, а на гарячій лінії йому ніяк не можуть допомогти. Відповідний відгук чоловік опублікував на сайті Мінфін.

"Заблочили карти при спробі зняти з банкомату за номером телефону, бачете чи не вірно вказав дані про місце роботи і не зміг підтвердити операцію. Дуже дуже дурний співробітник приват Банку!!! Сума на карті була 15000 грн, а через цю затримку в 2 години, у людини виникли проблеми... далі почалися гойдалки, зробіть 101 фото з картою/паспортом, тому що нам не видно і ТД. Днями звернуся до відділення з однією метою. Закрити ці голд карти, за якими немає кредитного ліміту РАЗ, Вставляння палиць в колеса ДВА. Після цієї ситуації ще більше почав поважати MonoBank, де не роблять подібного роду рухів, і адекватні співробітники. ПриватБанк звернувся в державну шарашкіну контору, де всі працюють на відвали за копійки, без будь-якої мотивації. Висновок зроблений виходячи зі спілкувань з консультантами", - пише обурений клієнт.

У банку відреагували на повідомлення чоловіка і написали, що їм шкода, що є клієнти, які стають жертвами шахрайства.

"Повірте, нам дуже шкода тих клієнтів, які стають жертвами шахрайства і втрачають, іноді, свої останні гроші. Нам потрібно розуміти, що операцію здійснює саме клієнт, а не третя особа. Дана процедура відбувається не тому, що ми хочемо витратити ваш час, а тому що хочемо захистити вас від матеріальної і, надалі, моральної шкоди. При проходженні ідентифікації в чаті, важливо надавати фото належної якості, щоб чітко відображалися дані картки/паспорту та не виникало сумнівів щодо їх справжності ", - пишуть у банку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку, новий номер вже не допоможе.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.