Популярний український співак, колишній хлопець Раміни Есхакзай і справжній серцежер для тисяч дівчат по всій країні Віталій Козловський, продовжує "робити приємну метушню" тисячам прихильниць, публікуючи цікаві кадри із зіркового життя.

Однак цього разу Віталій вирішив розкрити трохи чоловічих секретів. Артисту стало шкода дівчат, які звертаються до недобросовісних ворожок, віщунок та інших подібних шарлатанок. Віталій знає, як можна утримати "коханого" і навіть повернути чоловіка назад в сім'ю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віталія Козловського в мережі Instagram.

Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram

"Поверну кохану людину - пишуть у мене в коментарях псевдо чарівники, які наживаються на відчайдушних жінках з розбитими серцями... Дівчата, а хочете знати, чим можна утримати чоловіка поруч з собою? Є один спосіб! Чоловіка можна утримати тільки любов'ю. Причому не вашою, а його. коли він вас любить, йому абсолютно пофігу, як ви виглядаєте, що ви готуєте на обід і навіть на те, яка ви в ліжку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але якщо любові немає, або почуття його охолонуть, він дуже швидко втомиться від вашої краси, від вашого сексу і навіть від вашого борщу. Все ще задаєшся питанням "Як утримати або повернути чоловіка"? Відповідь проста: не люблячого - ніяк, а люблячий сам нікуди не піде!", - зізнався Віталій Козловський.

Важливо зазначити, що це чисто суб'єктивна думка, від відомого співака. Не варто забувати, що недавно ми писали про методи ворожіння. На початку квітня в будинку кожного з нас прокидається Домовичок, і його можна підгодувати, а після вже дізнатися у нього, що чекає не тебе кохану в майбутньому.

Ворожіння на ситуацію на бобах. Це просте ворожіння допоможе дізнатися, що у тебе буде в житті в трьох сферах: стосунки, робота і здоров'я. Візьми будь-які боби, можна сухий горох або квасолю. Відрахуй рівно 41 горошину. Тепер цю гірку з 41 горошини розділи приблизно на 3 однакові купки. Перша відповідає за стосунки, друга за роботу, третя за здоров'я. Порахуй кількість горошин в кожній купці. Якщо кількість парна - значить, в цій сфері чекає на тебе успіх, відповідь на твоє питання ствердна і взагалі все добре. Якщо кількість горошин непарна, то чекай проблем і невдач, відповідь на твоє питання негативна.

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "Досі пишуть, що циганка".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна поскаржилася на цькування: "Покликати дівчину...".

Знай.uа писав, колишній Раміни Віталій Козловський "розцвів" заради весни і грайливої бороди: "Тільки кохання...".