У Києві стався конфлікт у метрополітені-жінка з дитиною поскаржилася на підлітків, які курили у вагоні і нецензурно висловлювалися.

Про подробиці події пише Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу ввечері, 3 квітня, в київському метрополітені. За словами жінки, яка їхала з 4-річною дитиною, біля неї сіла молода парочка, яка гучно розмовляла з використанням матів зі спущеними масками.

"...я ще терпіла, але коли дівчина дістала iqos і затягнувшись, видихнула в нашу сторону, я не стала мовчати. Досить ввічливо я зробила зауваження, на що вони стали сміятися і відповідати зухвало і матами, назвали мене ненормальною", - заявила жінка.

Тоді пасажирка звернулася до машиніста поїзда і той викликав поліцію. Через одну станцію підлітків висадили, а жінка з дитиною пішли за ними в кабінет поліції, щоб написати пояснення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ця молодь поводилася настільки нахабно і зухвало, ніби вони повністю були впевнені, що вони мають рацію і все зійде їм з рук".

Заявниця повідомила, що дівчина, яка курила у вагоні, є неповнолітньою і злякалася при словах поліції про те, що доведеться дзвонити її батькам. Хлопцеві було 18 років і з'ясувалося, що він неодноразово мав проблеми з правоохоронцями.

Нагадаємо, що загибель матері змусила підлітка розкаятися і зав'язати з криміналом.

Як повідомляв портал Знай.uа, 14-річний підліток б'є людей на камеру з "забивними хлопцями": "хлопець, ти в Нью-Йорку".

Також Знай.uа писав, що з'явилося відео побиття підлітками героя АТО: світить 3 роки в'язниці.