Відома українська співачка Оля Полякова показала фанатам результат свого нового хобі-сидр власного приготування.

Детальніше про це вона розповіла в Insta-stories.

Оля Полякова славиться в Україні вже багато років завдяки своєму голосу і епатажними образами. Однак, крім вокалу у дівчини є й інші захоплення, якими вона регулярно хвалиться перед шанувальниками в соціальних мережах.

Одним з таких хобі стало виготовлення домашнього сидру. Полякова розповіла, що під час минулорічного весняного карантину вона вирішила зайнятися чимось новим і приготувала власний алкогольний напій. Тепер, коли він досить настоявся, вона вирішила показати в Instagram результат своєї роботи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На відео можна побачити, що сидр вийшов прозорим бурштинового кольору, а сама Полякова заявила, що напій вийшов дуже газованим. Очевидно, співачка вирішила провести дегустацію на причалі власного будинку, оскільки вже налила собі в склянку трохи напою.

Також Оля Полякова влаштувала голосування в сторіс, запитавши, чи ділиться з шанувальниками рецептом сидру.

Нагадаємо, що Оля Полякова потрусила голими сідницями в теплих спогадах про пляж і сонце.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала своїх недоброзичливців лопатою:"Забирайте свої какашки".

Також Знай.uа писав, що 16-річна дочка Олі Полякової Маша прийшла мітингувати до Зеленського: "будемо кричати".