Головний герой українського романтичного проекту "Холостяк" і тренер проекту " Зважені та щасливі" 36-річний Іраклі Макацарія розповів, чому живе з батьками і де відчуває себе комфортно.

Його сім'я, коли йому було 15 років переїхала з Батумі в Тбіллісі. Однак і зараз Іраклі сумує за морем і намагається виїжджати в Батумі щоліта хоча б на тиждень, розповів він в інтерв'ю Каті Осадчій.

"У мене є окрема квартира, просто так як я рідко буваю в Грузії, через те, що великий час зараз проводжу в Україні, коли я прилітаю сюди на кілька днів, мені набагато приємніше бути у своїх рідних. Свою квартиру я здаю", - визнав Іраклі.

У Тбілісі, де зараз знаходиться Макацарія, діє комендантська година. Однак для Іраклі діють особливі правила.

"Я особисто можу виходити. Я працюю на каналі, у мене є спеціальний пропуск, по якому я можу пересуватися, але я це роблю тільки в ті моменти, коли мені це потрібно по роботі. Людина звикає до всього і протягом року весь світ змінився і формат того, як ми живемо. Я дійсно можу сказати, що це якийсь дискомфорт, але в таких умовах напевно жити можна", - говорить Іраклі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім того, Іраклі Макацарія познайомив Катю Осадчу зі своїми рідними, у яких і живе і влаштували теплий прийом з чаюванням і частуваннями.

Раніше ми повідомляли, Холостяк Іраклі Макацарія закохався на шоу "Маска".

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Макацарія показав свої кулінарні таланти на"МастерШеф".

Також "Знай.uа" писав, що Іраклі Макацарія і Мішель Андраде зібралися влаштувати "спеку" на сцені.