Відомий український ведучий радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін часто радує шанувальників знімками зі свого яскравого життя, в тому числі із зірковими друзями.

Цього разу він зробив селфі з учасниками Ліпсінк батла, яких дуже складно впізнати в Гріммі. Він запропонував українцям вибрати фаворита з нового випуску проекту.

"Зробив пару нових фоток на аватарку в вайбері😉 😂 хто ваш фаворит у вчорашньому випуску ліпсінк Батл? Напишіть в коментарях👇", - пише Дьомін.

Шанувальники прийшли в захват від таких перетворень знаменитостей. Вони назвали, кого вважають кращими в даному змаганні і зізналися, що впізнали не всіх зірок на сцені.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

" Сергій Бабкін🔥", " Надя Дорофєєва:))))😍", "несподіваний хід", " Вовочка Дантесик ❤️❤️❤️😂", " Круто, дізнався тільки Дантеса😮", "@slavademin_official, наступного разу фотографуюся з тобою тільки в ТРИКО", " зайвий раз доводить, що в людині є і жіноче і чоловіче начало))", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, улюблений Холостяк Лорак знайшов "український Голлівуд" під Києвом, магічне місце.

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак в Україні засвітилася з відомим холостяком.

Також "Знай.uа" писав, що Холостяк Слава Дьомін згадав, як над ним знущався найрідніша людина.