Відома українська співачка, яка зараз проживає в Російській Федерації, Ані Лорак показала черговий кадр з недавньої церемонії нагородження.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Ані Лорак побувала на престижній премії "Прорив року BEST 2021" від журналу MODA topical, де взяла нагороду в номінації "Співачка року". Виконавиця вже встигла похвалитися перед шанувальниками особистим досягненням і показала розкішну статуетку.

Незважаючи на те, що торжество вже давно позаду, Кароліна продовжує показувати фанатам фотографії з заходу. На цей раз співачка опублікувала знімок з червоної доріжки, на якому постала в тому ж чорному глянцевому костюмі з глибоким декольте, який складався з подовженого піджака на запах і брюк в підлогу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях шанувальники оцінили образ Кароліни і захопилися її красою, проте не обійшлося і без колкостей на адресу її вбрання.

"Ваау! Вам дуже йде цей комбінезон!", "Найкраща", "До премії: популярна співачка Ані Лорак скупила всі сміттєві пакети", " Ви – чарівна, приваблива, професійна! Удачі і успіхів вам!", "Ох, ну і комбінезон, як ніби працює на будівництві", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що Ані Лорак виклала відео виступу з Сергієм Лазарєвим українською мовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров схопив Лорак і заговорив про молоді таланти: "завжди буду поруч".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак похвалилася російською нагородою, показуючи фото з заходу.