Великдень вже зовсім близько, а ви ще не визначилися, яку паску будете випікати? Тоді ми підготували для вас рецепт простий сирної паски з вареним згущеним молоком.

Інгредієнт:

  • Жирний сир (9% і більше) - 500 г
  • Варене згущене молоко – 1 банка (380 г)
  • Сметана (20%) – 150 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Наповнювач – цукати / горіхи / шоколад і т. д.) - 150-200 г

Приготування:

Вершкове масло розігріваємо до кімнатної температури, щоб воно стало м'яким. Перебиваємо його в блендері до пишного стану. Потім додаємо варене згущене молоко і перемішуємо. Слідом за згущеним молоком додаємо сметану, наповнювач. Сирну масу перетираємо через сито і також додаємо в блендер.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ретельно все перемішавши викладаємо тісто в роз'ємну форму для паски. Форму спочатку необхідно перевернути і поставити носиком в кухоль, щоб верхівка паски не була плоскою і туди стекла вся зайва рідина. Викладаємо у форму марлю в два шари і тільки потім накладаємо тісто. Загортаємо марлю і ставимо зверху тарілку в якості преса.

Відправляємо нашу заготовку в холодильник на 12 годин, а краще – на добу. По закінченню часу дістаємо паску і акуратно виймаємо з форми.

Готово! Приємного апетиту!

Нагадаємо, що ідеальний паску: як приготувати святкове блюдо, яке не забудуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, Грецький пасхальний пиріг, який воскресить апетит будь-кому.

Також Знай.uа писав про рецепти на Великдень: топ 5 салатів, за які гості будуть битися.