У Росії біля одного з місцевих торгових центрів хлопець обстріляв охоронця з травматичної зброї.

Про це розповіли в місцевому телеграм-каналі LIFE SHOT.

За інформацією джерела, інцидент стався на Тушинській вулиці в Москві. Хлопця нібито вибісило, що його не пустили в магазин за 10 хвилин до відкриття. Чекати він не захотів і відкрив "вогонь". Три кулі влучили в ногу охоронця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Все сталося на Тушинській вулиці в Москві. За нашими даними, нетерплячого покупця розлютило, що його не пустили в магазин за десять хвилин до відкриття. Чекати він не захотів і почав "палити". Три кулі влучили охоронцеві в ногу. Госпіталізація чоловікові не знадобилася. "Стрілка" зараз шукають",- йдеться в повідомленні.

"Чекаємо вибачень)", " так це самооборона охоронець зухвало на нього пішов)", "та чекаємо щирих вибачень", "Ну і ДЕБІЛОЇД", "завжди так роблю, коли в соцзабез не пускають", "дебіл. Навіть камеру не запалив. Тепер прощай Ліцензія і травмат як мінімум, + стаття КК", "а що було хвилин за 10 до початку стрільби?? Розкажіть", "охоронці заколебали, вони бісять своєю поведінкою", " охоронець по ходу рембу врубав, дабазаритися міг. Але це не точно...", "Та точно рембо маркетовський). Ще й вирішив підійти стусана відважити хлопцеві. Але встиг зробити тільки один крок. Я цілком і повністю на стороні стрілка. Охороняєш - охороняй всередині. Не х*р виконувати Термінатора на вулиці", "це що за іграшка така, що з такої відстані - немає шкоди", "прощай пукалка, здравстуй адміністративка або криміналка", - писали в коментарях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Озброєний чоловік відкрив вогонь відразу в двох містах, захопивши заручницю: все почалося з гаража

Як повідомляє портал «Знай.иа» Охоронець, що втратив страх, накинувся на українку з кулаками: не знав, що знімають

Також «Знай.иа " писав, що Охоронці супермаркету влаштували самосуд над українцем із захворюванням психіки: "умивайся, ч * рт..."