Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережі" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч підписників.

Цього разу ведуча поділилася кумедною фотографією в соцмережі, на яких вона з'явилася в компанії свого нареченого, дівчини перукаря і собаки.

У підписі до знімків Олена-Крістіна жартівливо зазначила, що домашня улюблениця явно не оцінила стрижку свого господаря.

"Мабуть, Сарі стрижка не сподобалася 🤣 🤣 🤣
На відміну від нас",- підписала фото дівчина.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зате запропонували і Павлу постригтися!", "яка милота", " расива дівчина з Франції самої. Якщо що я про собаку"," Ой і морда шик😍"," Ох і Сара естет прям❤️😂", " Ляпота👏 😂 😂 😂 😂. Сара сто пудово оцінила стрижку", - писали в коментаріях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наречена Розенка Лебідь показала, як розслабляється з іншим: "Невже поперло?!" Цього разу Українська знаменитість поділилася свіжою фотографією в соцмережі, на якій з'явилася зі своїм собакою породи Французький бульдог.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена екс-прем'єра Розенко Олена-Христина Лебідь обскакала собачкою унікальну "дівчинку-вогонь": "65 - це не вік" Олена-Христина Лебідь дуже емоційна як на екрані, так і в житті. Цього разу ж привід для надмірних почуттів і справді радісний-це не тільки тепла і сонячна весняна погода, а й день народження режисера шоу "Аферисти в мережах".

Також «Знай.иа " писав, що Наречена Розенка Лебідь жахнула виглядом ступень-зелені з довгими пальцями. Знаменитість поділилася смішними фотографіями в соцмережі, на яких вона з'явилася в компанії своєї колеги Ольги Архипової. Дівчата позують в дуже дивних нарядах-вони просто наділи господарські рукавички на руки, ноги і шльопанці.