Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в своїх соціальних мережах, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Цього разу артист вирішив розповісти, як проводить свій законний вихідний - неділю.

Так, для Зіброва неділя - день тиші і спокою. Для того, щоб день став ідеальним, співакові потрібен теплий обід, книга і природа.

"Неділя для мене день тиші та спокою. Теплий обід, цікава книга та природа! А як ви проводите свій вихідний?",- написав артист.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"А я насмажив кабачків", "Фотка на 10 балів", "Борщ готую", "Молюсь на Літургії. читаю книги, підтримую друзів розмовою по телефону) Амінь", "Гарного дня, Маестро", "В мене спокою немає", "Наче раджа сидить на троні", "Чомусь не віриться, що ви відпочиваєте саме так із книжкою, дивлячись на природу з вікна, навіть за умови такого гарного краєвиду", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 63-річний Павло Зібров не встояв перед попою Лесі Нікітюк: "трошки вогню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Павло Зібров уклав популярного блогера одним ударом: вусатий Шварценеггер

Також «Знай.иа " писав, що Українці порівняли Павла Зіброва з Фредді Мерк'юрі з Queen: "вуса це фарт"