Відома українська співачка Злата Огневич звернулася до хейтерів через свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Дівчина опублікувала новий пост, де розставила всі крапки над «i».

Таким чином повідомляється, що дівчина написала це для тих, кому не дає спокою її декольте, і інші приналежності. За її словами, жінка - не сексуальний об'єкт, а в першу чергу - особистість.

Справа в тому, що в нашій країні жінкам постійно потрібно боротися за місце під сонцем, проявляти характер, силу духу, а також при цьому бути люблячою мамою, коханою жінкою, або просто музою.

«Я вважаю, що ми нікому і нічого не винні. Всі ці обмеження, настанови, які декларувалися роками - тільки заганяють в рамки і породжують ще більше комплексів серед жінок. Коли щодня збираємося на роботу, виховуємо дітей або розвиваємо власний бізнес» - пише дівчина в новій публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У коментарях люди почали підтримувати Злату Огневич, а жінки ділитися своїми історіями.

Коментарі під постом Злати Огневич, фото: скріншот
Коментарі під постом Злати Огневич, фото: скріншот

Коментарі під постом Злати Огневич, фото: скріншот
Коментарі під постом Злати Огневич, фото: скріншот

Не можна не відзначити сам знімок, який прикріплений до посту. Це кадр з фотосесії, і зроблений він на одній з набережної. Співачка вибрала чорно-білий стиль обробки, що лише додало знімку атмосферності.

Варто відзначити, що цей пост з'явився після того, як Злату Огневич звинуватили у вульгарності під час виконання Гімну України на стадіоні. У дівчини було біле плаття з занадто глибоким декольте, яке припало до душі далеко не всім.

Нагадаємо, що Злата Огневич обурена Умовами в українських лікарнях:"****ий сором".

Як повідомляв портал Знай.ua, Злата Огневич показала накачану попу і мало не оголила груди:"Без ножа ріжеш".

Також Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян і Злата Огневич заспівали для українських героїв: заради нас під кулями ходять.