Відома українська актриса, яка кинула все і переїхала на територію Російської Федерації, Ліза Василенко відреагувала на внесення її в базу «Миротворець».

Таким чином повідомляється, що 22-річна актриса, яка отримала широку популярність в Україні завдяки молодіжному серіалу «Школа» на 1+1, після переїзду в Росію зробила кілька неоднозначних заяв.

Під час свого першого великого інтерв'ю вона розповіла, що «краще помре тут, ніж в Україні». Багатьох українців це сильно зворушило, і дівчина вмить опинилася в базі «Миротворець».

Там йдеться про те, що Єлизавета Василенко бере участь в інформаційних провокаціях Росії проти України, а також заперечує російську агресію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчина відреагувала на це, звернувшись через свою сторінку в соціальній мережі Instagram до «фанатичних патріотів».

«У мене два висловлювання з цього приводу. Перше - піз**ц. Два - звертаюся напевно до "фанатичних патріотів", які це зробили. Я не зобов'язана любити свою країну тільки тому що я в ній народилася, виросла. Я можу бути вдячна, але зобов'язань у мене ніяких немає».

Нагадаємо, що інтерв'ю вийшло на You Tube каналі "Пушка". Там Ліза Василенко відверто розповіла про своє життя, про зґвалтування, а також чому зважилася на переїзд з України. За словами юної актриси, вона в медіа-просторі домоглася вже максимуму, а в Росії вона бачить більше можливостей.

Раніше повідомляли, Ліза Василенко зі "школи" зізналася про пережиті в юності насильство і голод.

Як повідомляв Знай.uа, Лола з серіалу "Школа" розсілася в непристойній позі і дещо пообіцяла, фото.

Знай.uа писав, зірка серіалу" Школа " Трінчер заговорила про розставання -" це моя перша божевільна любов".