Михайло Заливако, Холостяк, фото СТБ
Михайло Заливако, Холостяк, фото СТБ

"Холостяк" Заливако отримав подвійне задоволення на побаченні: масаж і пристрасть в басейні

Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У 5 випуску проєкту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на групове побачення Катерину Жук і Джесіку Чегі. Вони відвідали СПА-центр з басейном та послугами масажу.

Оля Полякова, скріншот: Instagram
Оля Полякова, скріншот: Instagram

Вбита горем Полякова розпустила соплі через носорога, одні сльози

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Відома українська співачка, любителька сильно похизуватися яскравими купальниками Оля Полякова продовжує радувати своїх шанувальників цікавими перфомансами. На цей раз Оля показала, як повинна плакати справжня леді, щоб домогтися результату.

Призов ЗСУ, фото: armiainfom
Призов ЗСУ, фото: armiainfom

Тисячі українців поповнять лави прикордонників: розпочався весняний призов 2021

У четвер, 2 квітня, в Україні стартував весняний призов на строкову військову службу. Так, прес-служба Державної прикордонної служби повідомляє в соцмережі Facebook, що цього року прикордонниками стануть 2500 строковиків. Протягом квітня-червня 2021 року до ДПСУ бути призвано 2500 осіб з 23 областей України та Києва. З них 40 хлопців відберуть для служби до морської охорони Держприкордонслужби.

Ліза Василенко, фото: Instagram
Ліза Василенко, фото: Instagram

Ліза Василенко з серіалу "Школа" втекла до Москви: "Краще здохнути тут, ніж в Україні"

Відома українська акторка і модель Ліза Василенко, яка здобула популярність завдяки головній ролі в серіалі "Школа", негативно висловилася про Україну. Акторка, яка родом з Дніпра, розповіла не тільки про своє життя, акторську кар'єру, стосунки, переїзд до Москви, ескорт, зґвалтування, а й про "переваги" Росії над Україною.

Атака на Капітолій, кадр з відео
Атака на Капітолій, кадр з відео

У США атакували Капітолій, є загиблі: введено режим повної ізоляції

У США невідомий спробував протаранити на автомобілі загородження Капітолію. В результаті інциденту є поранені та загиблі. Очевидці атаки на Капітолій повідомили, що чули стрілянину. А на записах з камер спостереження видно, що на ношах вивозять постраждалих.