Головний герой романтичного проекту" Холостяк " на СТБ Михайло Заливако під час заселення в готель зробив учасницям подарунки. Однак зраділи не всі.

Так, одним з дівчат дісталися сертифікати в спа. Їх було 6 штук, а дівчаток в кімнаті – всього дві. Ось вони і подарували залишилися сюрпризи. Хоча вони дісталися не всім в будинку. Короткий уривок з минулого випуску опублікували в Instagram.

"Саші і Розалі я віддала свої сертифікати. Мені було б з ними приємно провести час більше, ніж з усіма іншими", - каже гімнастка.

Співачка Розалі оцінила такий жест і хоч і з жартом, але подякувала за приємний сюрприз.

"Приємно все-таки, що дівчатка вирішили поділитися, а не викинути у вікно", - жартує Розалі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Не всі оцінили такий вчинок. Наприклад турагент Катя обурилася і уточнила "з яких пір їй наша компанія неприємна". Вона переконана, що дівчатка бачать в ній конкурентку, тому що вона висока, струнка і красива.

Раніше ми повідомляли, Холостяк Слава Дьомін влаштував " бій " за серця українців, Дорофєєва, Кухар або Бабкін.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Михайло Заливако розповів секрет, як знайти "свою" людину.

Також "Знай.ua" писав, що Іраклі Макацарія познайомив дівчину з рідними.