Як відомо, на телеканалі 1+1 продовжують показ 11 сезону вокального проекту "Голос країни". Зараз учасники борються за право потрапити в прямі ефіри, і трапляються непередбачені інциденти.

Таким чином повідомляється, що на офіційному акаунті проекту з'явився кумедний ролик, з крайнього випуску.

Учасник команди Наді Дорофєєвої почав співати пісню Олега Винника, але, в іншому стилі, під іншу мелодію. Аж до приспіву артист і тренер шоу не міг зрозуміти, що це за композиція.

Було видно його здивування, і тренери шоу це теж помітили.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Як тобі така інтерпретація "Ніно"?😍 Навіть Олег Винник не відразу впізнав свій хіт у новому звучанн " - підписали ролик на офіційному акаунті шоу.

Завдяки незвичайному виконанню і шалено красивому голосу, Ілля Ніколаєнко зумів вибороти місце на кріслах у чвертьфіналі в команді Наді Дорофєєвої. Глядачі зможуть знову насолодитися його вокалом вже в прямому ефірі.

Остання команда сформована, і тепер залишилося дочекатися прямих ефірів. Допомагала Наді, до слова, ще одна популярна українська виконавиця Alyona Alyona.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зробила " це "після грошей:" кращого моменту не існує"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Горбунов обійняв Катю Осадчу І заговорив про останній тиждень: "сьогодні.."

Також, "Знай.uа" писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss захотіла конкурувати з Тіною Кароль: "хотіла мене задушити"