Відомий український телеведучий, шоумен, екс-чоловік переможниці "Танці з зірками" Санти Дімопулос, Андрій Джеджула вдруге став батьком. І показав перше відео зі своєю донькою.

На кадрах молодий батько ніжно тримає на руках дитину, яку назвали Адель і розчулює шанувальників тим, як гикає його дочка.

"Хтось об'їдає маму! 😂 Ставтеся до всього з гумором і до догляду за дитиною в т. ч.", - пише Джеджула.

У самому відео Джеджула то ховався від дівчинки, то кривляв. Таким чином він закликає шанувальників ставиться з гумором до всього, що відбувається і навіть назвав причину по якій гикає його дитина. Виявляється, крихта просто переїла.

"Икаем. І це все тому, що хтось занадто багато їсть",-стверджує Андрій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не звернули уваги на слова Джеджули і прийшли в захват від милої дитини. У коментарях Андрія завалили сердечками, а також написали безліч теплих слів малятку.

" зворушливо)))", " Ох і вмієш😂 😂розвеселити ❤ ️ малятку 💋 і годувальниці Привіт величезний🙌", " забавно, мило, весело😍так тримати 💪", "Лапушка", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, побита дружина Андрія Джеджули народила дочку і розповіла про зруйнований шлюб.

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Джеджула розповів, як впливає на нього Великий піст.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Джеджула втратив найріднішу людину 8 березня, розповів про це після пологів.