В Австралії на річці Хоксбері недалеко від Брукліна загорівся човен. Один зі свідків події першим кинувся на допомогу і відбуксирував палаюче судно від паливних насосів.

Про це передає телеканал 7news.

Повідомляється, що човен загорівся під час заправки. Коли Кейн Беттенсон побачив, що полум'я знаходиться близько до джерела заправки, він відбуксирував судно, а після став використовуйте підвісний гребний гвинт на своєму човні, щоб розпилити воду на вогонь і загасити його.

"Я насправді не був упевнений, чи є ще люди на борту чи ні, тому я подумав, що мені просто потрібно спробувати позбутися від цього. Я знаю, що старенька (прим. - човен) наливає багато води, так що це було найкраще, що я міг зробити", - розповів Кейн Беттенсон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті НП постраждали 8 осіб, з низ четверо були госпіталізовані, ще двоє доставлені в лікарню у важкому стані і з опіками більше 60% тіла. 35-річна жінка та її дворічна дитина дивом залишилися неушкодженими.

Через пару годин човен затонув на мілководді. Причина загоряння з'ясовується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець видерся на 116-метровий хмарочос без страховки: "нерозумно і вражаюче"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Зеленський заявив, що українські поліцейські відправляться захищати Катар

Також «Знай.иа " писав, що У тому, що Інтерсіті зійшов з рейок, винні всі-міністр, наглядова рада і виконуючий обов'язки голови Укрзалізниці-екс-керівник УЗ