Нещодавно в соцмережах з'явилися кадри оголеної фотосесії на балконі популярного готелю в Дубаї. Так, 12 дівчат позують на камеру абсолютно голими.

На опубліковані відео та фото звернули увагу ОАЕ, всіх учасників фотосесії вже затримано. Самі дівчата виявилися громадянками України та інших країн СНД. Передбачуваного фотографа Олексія Концова також заарештували.

У генконсульстві РФ повідомили, що серед затриманих немає росіянок. У Дубаї заарештували лише одного громадянина Росії (ймовірного організатора фотосесії). Відомо, що серед затриманих дівчат є 11 українок.

"3 квітня поліція Дубаю затримала групу осіб у зв'язку з порушенням норм суспільної моралі. За попередньою інформацією, серед затриманих – 11 громадянок України", - розповіли в МЗС.

За інформацією Daily Mail, вперше відео опублікував саме ізраїльський сайт для дорослих.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція Дубаю ще не коментувала затримання фотографа, але вказала, що штраф у розмірі 5 тисяч дирхамів (близько 1300 доларів) і тюремне ув'язнення загрожує не лише дівчатам, але й тим, хто знімав їх і поширював кадри в інтернеті.

Після суду моделям загрожує до шести місяців тюремного ув'язнення і штраф за порушення законів ОАЕ про пристойність, а організатору зйомки – до 1,5 року ув'язнення.

Варто зазначити, що жінкам в ОАЕ рекомендують не носити міні-спідниці, декольте і сукні, які просвічуються. Відкриті купальники дозволені лише на території готелів, суворо заборонено на пляжі бути топлес й тим більше заборонено з'являтися оголеними.

Нагадаємо, учасниця "Холостяка 11" судиться через звинувачення в ескорті: "Змушена зробити заяву".

Як повідомляв портал Знай.uа, Рома Жолудь зробив камінг-аут: займався ескортом і зустрічався з чоловіками.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?"