Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. Після цього Нікітюк вже ділилася матеріалами з відпочинку, проведеного в Єгипті. А зараз вона і зовсім вирішила порахувати, що в середньому їй за рік роблять близько 100 укладок, 150 макіяжів і 55 манікюрів.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Нікітюк повідомила, що працює на телебаченні близько десяти років, тому отримані цифри слід помножити на десять.

"Цілком реально, що після такого мої фото в Інстаграме були б не дуже привабливі...лиса, з прищами і з обгризками на пальцях. Перфектил це незамінний вітамінний комплекс для мого волосся, шкіри і нігтів, який працює зсередини!", - написала вона у підписі до рекламної публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Іванівна ти АГОНЬ🔥🔥🔥🔥", "Я їх пила колись місяці три, і реально волосся почало рости швидше і густіше)", "Як завжди королева 😍😍😍🙈🙈🙈❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Никитюк гаряче потрусила стегнами у відвертому міні, Каменських позаздрить

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк оголила довгі ноги і залишилася тільки в трусиках: "Ви вмієте"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк випробувала долю на міцність, згораючи під промінчиками сонця: "Хочете?"