Дружина президента України Володимира Зеленського Олена частенько радує новинами про те, що закордоном з'являються нові україномовні аудіогіди.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 1,7 мільйонів чоловік, зараз жінка розповіла, що такий гід скоро з'явиться в Національному музеї Катару. Все це вийшло завдяки переговорам з головою катарської організації Qatar Museums шейхою Мейасою бинт Хамад Аль Тані.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

"Я хочу, щоб українська мова звучала в історичних пам'ятках скрізь, де є українці. Вважаю, що впровадження першого російськомовного аудіогіду в Катарі - відмінний крок для наших країн для пізнання один одного. І дуже радію зацікавленості шейхи Мейаси в поглибленні культурних зв'язків між Україною і Катаром", - заявила Олена Зеленська.

Олена Зеленська, скріншот: Instagram
Олена Зеленська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Чекаю коли з'явиться комент "У нас що інших проблем немає...!", "Удачі", "Це здорово!", "❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що українські поліцейські відправляться захищати Катар. Зеленський заявив, що були підписані меморандуми, що стосуються залучення інвестицій в Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський зізнався, у чому багатство українців перед Великоднем: "Повинні провести вдома"

Знай.ua писав, Олена Зеленська заговорила про аутизм: "Необхідна підтримка протягом усього життя"