Однією з моделей, яких заарештували в Дубаї за оголену фотосесію, може бути Аліна Вороніна – донька олігарха Максима Вороніна, ексглави російського "Національного корпоративного банку". Про це пише Telegram-канал Mash.

Як відомо, на балконі готелю в Дубаї позували 12 оголених моделей, серед них 11 громадянок України. За це дівчат та організаторів зйомок було затримано – згідно з місцевим правом їх звинуватили в негідній поведінці.

"Однією з красунь, попередньо, виявилася Аліна Вороніна, донька шанованої людини. Дівчина займалася не цілком статусною професією, – що і привело її на той злощасний балкон", - йдеться в повідомленні.

скріншот

фотосесія в ОАЕ, скріншот з відео
фотосесія в ОАЕ, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Сама ж Вороніна заявила в коментарі "Підйом", що ця інформація не відповідає дійсності. Тепер вона має намір розбиратися з Telegram-каналом в судовому порядку.

"Проконсультувалася з юристом, планую подати заяву в прокуратуру за статтею КК 128.1 "наклеп". Впевнена, що в сучасному світі перетин кордону іншої держави прекрасно відстежується і повністю доказово. У Дубаї останній раз була 2010 році в супроводі батьків", - розповіла Аліна.

Аліна Вороніна, фото з Telegram
Аліна Вороніна, фото з Telegram

Нагадаємо, абсолютно голих українок затримано в Дубаї, за законами шаріату їм загрожує в'язниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяка 11" судиться через звинувачення в ескорті: "Змушена зробити заяву".

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?"