Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз же запропонувала вибір між двома фотографіями за синтезатором і розповіла, що натрапила на заповідь Єжи Гратовського, гортаючи стрічку. Вона описує її ставлення до справи і до професії, якій Могилевська служить вже більше двадцяти років. Ще раніше стало відомо, що Наталя відкрила свою музичну школу і зараз співачка заявила, що завжди доносить подібні думки своїм учням.

Наталія Могилевська / скріншот з відео
Наталія Могилевська / скріншот з відео

"Не можна раз і назавжди натренувати тіло, як неможливо раз і назавжди налаштувати музичний інструмент. Час від часу його доведеться підлаштовувати. Не можна раз і назавжди наточити ніж. Це само собою зрозумілі речі. Що в цьому незрозумілого і незбагненного? Акторської професії вчаться все життя. Вона (Професія) еволюціонує, як наука і техніка. Вона (професія) і є наука! В її основі-техніка! Висновок: технікою слід опановувати і вдосконалюватися постійно! Інформація щоразу оновлюється! Всі ці міфи про тонку душевної організації – лише відмовки дилетантів. Де тонко, там і рветься " - Єжи Гратовський.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Наталія Могилевська запалила на тлі нічного Києва в спробах знайти нові знайомства: "Є серед вас ті..."

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська і Тіна Кароль попалися на "пластиці": "Це якась" лялька"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська заінтригувала зустріччю з новим чоловіком: "А до кого я йду?"