Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася до рідного Києва, де зустрілася з радіоведучим на "Люкс ФМ" Славою Дьоміним. Також артистка презентувала новий кліп на пісню "Наполовину", який з'явився на YouTube-каналі зірки.

Цього разу Ані Лорак поділилася красивим кадром з останньої фотосесії. Для зйомок співачка приміряла незвичайний образ – бежевий костюм з брюк і жакету, кепку і босоніжки на шпильці того ж кольору. У підписі до знімку зірка зізналася, що в повсякденному житті любить носити спортивний одяг.

"За кадром, в повсякденному житті, я віддаю перевагу спортивному стилю. Обожнюю кепки, зручне спортивне взуття, комфортний одяг ✨ В наш час, коли можна змішувати різні стилі, а Sport chic вже нарівні з Casual, головне – прислухатися до того, що у вас всередині, і не боятися бути різною 💥 Як вам такий стиль: так/ні?" - написала Кароліна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ані Лорак, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак "забула" надягнути білизну і засвітила зайве, побачили всі.

Нагадаємо, Ані Лорак зняла фільм, але покаже лише росіянам: "В Україні не планується".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала ексклюзивне відео, раніше ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що нова дівчина Мурата Налчаджіоглу екстремально змінила зовнішність заради колишнього Ані Лорак: до і після.