Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач (23-5-1, 18 KO) навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61,2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Нещодавно Редкач нагадав своїм шанувальникам, що вже на наступних вихідних, 17 квітня, в Атланті відбудеться важливий для нього поєдинок з американським ексчемпіоном Реджісом Прогрейсом (25-1, 21 КО), який раніше пообіцяв "знести голову" українцю.

Крім того, Іван опублікував у соцмережі трейлер, присвячений цій події.

"Через 12 днів дивись, як я борюся з Прогрейсом на заході #TrillerFightClub 17 квітня!" - написав український боксер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".

Нагадаємо, український боксер Іван Редкач звернувся до шанувальників: "Довбо*би, я ж класний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Редкач дав гідну відсіч супернику Прогрейсу: "Надеру твою д*пу".

Також портал Знай.uа писав, що український боксер Іван Редкач показав оригінальний захист від вірусу: рожевий слон.