Відома українська модель Plus size Міла Кузнєцова продовжує радувати новими роликами в соціальній мережі Tik Tok. Цього разу вона станцювала на тлі герба України.

Таким чином повідомляється, що відео з'являються регулярно, що, звичайно ж не може не радувати фанатів.

@slezhuzatobou

♬ Императрица - Ирина Аллегрова

Цього разу дівчина станцювала на тлі цегляної стіни, на яку прикріплений герб України. Вибір пісні, до слова, в стилі Міли Кузнєцової - Ірина Аллегрова - імператриця.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона станцювала в червонiй, обтягуючiй сукнi перед камерою. Не обійшлося і без глибокого декольте, яке також порадувало шанувальників дівчини.

Всього за кілька годин ролику вдалося набрати практично 5 тисяч переглядів, і безліч коментарів.

Люди пишуть під роликом: "Класна жінка - супер", "Справжня російська красуня", "Iмператриця, шикарна", "Потонути в них можна", «Оце так, оце огоооо».

Відео Міли Кузнєцової, фото: скріншот
Відео Міли Кузнєцової, фото: скріншот

На сторінці slezhuzatobou в Tik Tok, яка належить другу дівчини, вже 118,8 тисяч передплатників, а всі ролики набрали понад 1,2 мільйона лайків.

Раніше Міла Кузнєцова з 15-м розміром бюста станцювала з переробленою хірургами пацанкою Покрищук

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей не посоромилася брудних рухів з партнером на очах у всіх: "Чікі-дрікі бабенку"

Як повідомляв портал Знай.ua, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.