5 квітня 2021 року в Дубаї були затримані дівчата, які влаштували відверту фотосесію на балконі одного з хмарочосів.

Згодом стало відомо, що серед них 11 українок, а взагалі зібралося близько 15 дівчат з країн колишнього СНД. Всі вони працюють нібито моделями, про що говорили своїм рідним. А брат однієї із затриманих, якій гозить штраф у розмірі 1400 доларів, зізнався, що вони нічого не підозрювали і не знали про стриптиз. Про це він заявив у коментарі ТСН.

фотосесія в ОАЕ, скріншот з відео
фотосесія в ОАЕ, скріншот з відео

Яна-одна з українок, яка вела так званий щоденник в соціальній мережі з приводу поїздки в ОАЕ. Вона показувала, як пройшов переліт, А також похід на пляж, спортивні машини і вишукану їжу. Її батьки, за словами брата, знали, що вона відпочиває в ОАЕ. Але й не здогадувалися про її рід діяльності.

"Вона на відпочинок поїхала, а далі не знаю, що там. Так, там якась фотосесія повинна була бути у неї...у мене інформації більше про це немає ніякої", – зазначив брат затриманої.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті організатору зйомки, яким виступив росіянин, загрожує термін у в'язниці. Бо за законами ОАЕ така поведінка просто недоступна і карається терміном позбавлення волі і штрафом.

Нагадаємо, абсолютно голі українки затримані в Дубаї, за законами шаріату їм загрожує в'язниця

Як повідомляв "Знай.ua", дочка російського олігарха помітили серед затриманих у Дубаї голих моделей

Знай.ua писав, учасниця "Холостяка" судиться через звинувачення в ескорті: "Змушена зробити заяву"