У МОЗ заявили про поліпшення ситуації з коронавірусною інфекцією в деяких областях. Про це заявив на брифінгу у вівторок, 6 квітня, міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Степанов розповів, що в Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях поліпшується ситуація з кількістю хворих.

Він стверджує, що критична ситуація ще була місяць тому в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Станом на 1 березня заповненість ліжок з киснем в Івано-Франківській області становила 82%, а сьогодні 37%, повідомив Степанов.

Максим Степанов, фото: Facebook
Максим Степанов, фото: Facebook

"У нас значно зменшилася кількість хворих, що в Івано-Франківській, що в Закарпатській, що в Чернівецькій областях. Ми плануємо, що в найближчі дні при повній стабілізації ці області почнуть виходити з "червоного" рівня (епідопасності, - ред.)", - заявив міністр.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Харківщина йде на карантин слідом за Києвом і Львовом, список заборон.

Як повідомляв "Знай.uа", пандемія covid-19 в Україні набирає обертів, МОЗ назвало кандидатів на "червону" зону карантину.

Також "Знай.uа" писав, що МОЗ оновило карантинні зони, в "жовтій" тримається тільки один регіон.