Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками кадрами не тільки з професійного, а й особистого життя.

Цього разу тренер показала свою маму і побажала шанувальникам чудового дня.

"Дві дівчини бажають вам чудового дня❤️#моягалочка", - пише тренер.

Шанувальники прийшли в захват від нового фото Боржемської і зізналися, що мама більше схожа на старшу сестру.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Як здорово коли поруч найулюбленіша дівчина, подруга і найголовніше матуся. Це найголовніше в житті твоя опора і підтримка і найважливіше поки поруч така подружка ти відчуваєш себе просто дитиною 😍", " і вам Бажаємо прекрасного сонячного денечка милі леді🌺 🌺 🌺", "красуня дівчини", " це ваша старша сестра? Дуже красива😍", "красивих ангела", " двоє зі скриньки❤️❤️❤️❤️❤️ прекрасним дівчатам прекрасного дня😊 😘", " дякую. Взаємно. Таке приємне фото!!! Красуні!!😍 ", "Дві красуні неймовірні 😍", " Ви, прекрасні❤️ Будьте завжди здорові і щасливі❤️ Гарного вам дня❤️", " і це взаємно❤️", " які хороші дівчата!😘 😘 Гарного дня вам, дорогі!💛 ", "Гарного настрою і веселого дня. ❤️", "Прекрасного вам денечка ☀️😍! Ви прям з мамою як сестри 😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, колишня Узелкова розкрила секрет правильного харчування, чого не варто робити при стресі.

Як повідомляв "Знай.uа", топ - 3 страви у Великий піст від тренера "Зважених та щасливих" Марини Боржемської.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Узєлкова Боржемська різко схудла після розлучення, скільки важить тренер "Зважених та щасливих".