Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку зворушливим спільним фото з сином і керівником big entertainment shows телеканалу "1+1" Володимиром Завадюком. Теплий архівний кадр з'явився на фан-акаунті Кароль і Дана _dan_tina, адже був зроблений ще в 2020 році, на фіналі "Голосу країни".

Тоді Людмила Балан підтримала рідну людину і вперше познайомилася з самою Тіною, несподівано для всіх виступивши на сцені і виконавши хіт молдавською мовою, а потім ще й українську народну пісню, яку прийнято традиційно співати на весіллях "Горіла сосна".

63-річна зірка приміряла білосніжну сукню з глибоким декольте і високі ботфорти, а шанувальники не змогли не помітити зовнішньої схожості між Людмилою і Тіною.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

"Сонячна @ludmilabalan_tantiludmila на Голосі в минулому році 😻 🥰 "

Фолловери не пройшли повз: "Незабутні враження і неповторні емоції❤️👏"," Тіна , схожа на маму Балана)", " з Любов'ю і повагою підтримую ;~молодці~ миру~ щастя і любові !💖 🌺 ", "Синочок -щастя матері. Успішний син-материнська гордість❤️👏".