Не всі учасниці проекту" Від пацанки до панянки " залишилися в Школі леді за підсумками тижня. Педагоги влаштували випробування з таймером, в якому кожне порушення прискорювало годинник.

"Бомба – символ відповідальності, - пояснює завуч школи леді Ірина Зайцева. - Вона показує межу між життям і смертю. Ми хотіли подивитися, наскільки відповідально Дівчата можуть ставиться до себе і до кожного процесу, який відбувався на цьому тижні.

Поки одні вчилися працювати мирно, серед інших кипіли справжні пристрасті. Вони вилилися в бійку між Лерой Паригіної і Лерой Ткаченко. Грубе порушення правил поведінки поставило під загрозу участь всіх "пацанок" в проекті. Педагоги прощалися з кожною учасницею, а дівчата не розуміли, за що їх виганяли в такій кількості.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Відправляють додому тих, хто цього не заслуговує, – плакала Олена #Зая Питин після прощання з педагогами. - Хто реально старається на проекті. Не розумію цього. Якщо я поїду, вдома мені буде ще гірше, ніж раніше".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але "пацанки" зрозуміли, що прощання було виховним моментом. Насправді під загрозою вигону були ті, хто останніми залишився в стінах школи леді-Лера #Кім Паригіна, Юля #фініш Куділінська, Настя #Сем Саміло.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Рішення про те, хто покине Школу леді, було одноголосним, – каже директор Тетяна Мокріді. - Це та дівчина, в майбутньому якої ми впевнені. Настав час відпускати її в Нове життя".

Раніше ми повідомляли, пацанкам влаштували шокотерапію в морзі, зустрілися зі своїми "тілами".

Як повідомляв "Знай.uа", перероблена "пацанка" Покрищук вийшла з себе через зраду.

Також "Знай.uа" писав, що до Школи леді нагрянув наглядач, "пацанки" навіть собаку і фалоімітатор не сховали