Відома українська реперша Alyona Alyona похвалилася пародією на світову співачку Майлі Сайрус, попозувавши з оголеними грудьми.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Виконавиця Alyona Alyona прославилася в Україні завдяки своїй епатажності і натуральності. Останнім часом реперша почала пропагувати боді позитив (любов до свого тіла), про що постійно розповідає в соціальних мережах.

Цього разу співачка вирішила доповнити серію фотографій, в яких вона пародіювала Надю Дорофєєву і Бейонсе, взявшись цього разу за королеву американського епатажу – Майлі Сайрус. Поп-діва також славиться любов'ю до бодіпозитиву і без сорому показує своє тіло в соцмережах.

Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот
Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для пародії Alyona Alyona використовувала знімок, на якому Майлі Сайрус повністю оголила верхню частину тіла і прикрила оголені груди половинками грейпфрута. Українська реперша довела, що нічим не гірше худеньких, а її фотографію шанувальники оцінили не гірше, ніж американської зірки.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Alyona Alyona роздяглася заради пародії на Надю Дорофєєву: "дві богині". Українська реперша повторила фотографію Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona заявила, що чекає первістка, проте фанати не повірили артистці.

Також Знай.uа писав, що Alyona Alyonaпишка Alyona Alyona засвітилася поруч з Beyonce і виявилася яскравішою: "не качаю прес"