У Мережу злили необроблений знімок Хлої Кардашьян в бікіні, завдяки якому шанувальники змогли побачити зірку без тонни макіяжу і фотошопу.

Детальніше про це пише видання Page Six.

Хлої Кардашьян неодноразово звинувачували в надмірному використанні фотошопу для фотографій в бікіні, де бізнесвумен намагалася приховати всі недоліки свого тіла. Однак, незважаючи на пильність менеджерів дівчини, в мережу потрапив особистий знімок Кардашьян, на якому вона постала без Дещиці макіяжу і обробки.

Хлої позувала біля басейну в маєтку матері Кріс Дженнер у відвертому леопардовому бікіні з телефоном в руках. Можна побачити, що Кардашьян була абсолютно не нафарбована, а її тіло не виглядало таким ідеальним, як на аналогічних знімках в соцмережах.

Хлої Кардашьян / фото: соцмережі
Хлої Кардашьян / фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після поширення фото за Хлої заступилася директор з маркетингу KKW Beauty Трейсі Ромлулс.

"Фотографія Хлої була зроблена під час приватної сімейної поїздки і помилково опублікована в соціальних мережах без дозволу помічником. Хлої виглядає красиво, але Правовласник хоче, щоб зображення, не призначене для публікації, було видалено", - заявила представниця Кардашьян.

Джерело видання заявило, що опубліковане фото було зроблено в минулі великодні вихідні на сімейному відпочинку, проте має деякі правки.

Нагадаємо, що Кендалл Дженнер заявила, що з'їжджає зі свого особняка в Беверлі-Хіллз в Каліфорнії після того, як на її ділянку проник невідомий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, майже холостячка Кім Кардашьян натягнула трусики з халатом заради нових перемог.

Також Знай.иа писав, що епосі сімейства Кардашьян прийшов кінець, Кім зважилася все розповісти.