Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, як відрізнити справжні ліки від підробки.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

На сьогоднішній день люди все частіше стикаються з недобросовісними фармацевтичними компаніями, які пропонують ліки від усіх хвороб або занадто прикрашають його властивості.

Доктор Комаровський допоміг українцям розібратися, як не потрапити на вудку і уважніше ставитися до вибору лікарських препаратів.

  1. Особисті свідоцтва. Ефективність засобу підтверджується історіями успіху. Їх легко скласти, і вони не замінюють наукових даних.
  2. Швидка дія. Мало хто захворювання лікуються швидко. Нереалістичні терміни-характерна ознака обману.
  3. Натуральність компонентів. Корисність природних складових і шкідливість "хімії" – поширений міф. Звернення до нього-привід для недовіри.
  4. Чудодійні засоби. Посилання на "науковий прорив", "секретну розробку", "оборонну технологію" в рекламі підозрілі. Справжні прориви в медицині завжди широко висвітлюються в пресі.

    Таблетки / фото: Pixabay
    Таблетки / фото: Pixabay

    Популярні новини зараз
    Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
    Показати ще
  5. Теорії змови. Згадки про фармацевтичну промисловість і уряди, що приховують чудодійний засіб, служать для маніпуляції покупцями.
  6. Один продукт лікує безліч хвороб. Панацею не існує. Препарати з обіцянкою вилікувати широкий спектр захворювань, підозрілі.
  7. Відсутність побічних ефектів. Не буває ефективних медичних впливів без побічних ефектів. Якщо їх наявність заперечується, це підозріло.

Нагадаємо, що педіатр Євген Комаровський пояснив батькам, як потрібно стежити за споживанням дітьми цукру

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський детально пояснив батькам нюанси харчування хворої дитини.

Також Знай.uа писав, що Євген Комаровський розповів, як побороти занепокоєння.