Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.

Статок 40-річної знаменитості оцінюється в один мільярд доларів. У той же час ще в жовтні минулого року на її рахунку було 780 мільйонів доларів.

Крім зйомок у реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" і рекламних публікацій в соцмережах, головними джерелами доходу Кім є її косметичний бренд KKW Beauty, а також лінійка коригуючої білизни Skims.

скріншот з сайту Forbes

За інформацією Forbes, нещодавно укладена угода збільшила капітал Skims на 500 мільйонів доларів, і частка в компанії принесла Кардашьян 225 мільйонів доларів. Так, цієї суми вистачило зірці, щоб досягти позначки в мільярд доларів на своєму рахунку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто уточнити, що в травні минулого року Forbes позбавив статусу наймолодшої мільярдерки в світі сестру Кім Кардашьян, засновницю бренду Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер.

Кайлі Дженнер, фото з Instagram
Кайлі Дженнер, фото з Instagram

Тоді модель звинуватили в тому, що вона брехала про доходи своєї компанії та підробляла податкові декларації, щоб утримувати титул мільярдерки, який вона отримала роком раніше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом після 6 років шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестричка Кардашьян Кайлі Дженнер зганьбилася фотошопом.

Також портал Знай.uа писав, що ексохоронець Каньє Веста готує фільм про витівки репера: "Я розповім усе".