Відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, чемпіонка світу у вправі з обручем Анна Різатдінова нагадала шанувальникам в Instagram, що 6 квітня відзначається Міжнародний день спорту.

Анна закликала підписників підтримати спортсменів, які готуються до Олімпійських ігор в Токіо.

"У такий день дуже хочеться підтримати спортсменів по всьому світу. Особливо нашу збірну. Адже останні 2 роки виявилися, напевно, найважчими за всю історію олімпійського спорту 😞. Олімпійські ігри проводилися навіть під час війни. Ніщо раніше не зупиняло головні спортивні змагання планети. І тільки коронавірус зміг перешкодити проведенню Олімпійських ігор.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

Календар збився. Олімпіада в 2020-му році не відбулася. І зараз всі в очікуванні, чи буде вона в цьому році. Навіть не можу уявити, як би себе почувала на місці спортсмена, якби на Олімпіаді в Ріо в 2016-му трапилася така біда. Для мене це був би кінець світу 😢. Тому знімаю капелюх перед усіма спортсменами, які мужньо продовжують готуватися до Олімпійських ігор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Повірте, для багатьох учасників Олімпіада в Токіо може бути останнім змаганням - в силу віку, наприклад. І вони зараз просто живуть цими іграми, щоб нарешті поставити яскраву крапку в своїй кар'єрі. Хочу підтримати всіх наших спортсменів, нагадати, що ми з ними і віримо в успіх ❤️. Знаю багатьох, яким коронавірус завадив дійти до Олімпійських ігор. І це дуже страшно 😔. Розумію, що таке могло статися і зі мною", - написала Різатдінова.

Нагадаємо, Анна Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "Впізнали?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Різатдінова звернулася до легендарної тренерки Альбіни Дерюгіної в день народження: "Приклад для мене".

Також портал Знай.uа писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.