Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників в Insta Stories інтерв'ю режисера Германа Ненова для проекту "Pro: wider", який створив її шоу "Королева ночі".

Варто зазначити, що Герман Ненов дуже відомий в колі українських зірок. Так, режисер, кліпмейкер і креативний продюсер зняв кліпи для Наталії Могилевської, Ірини Білик і Злати Огневич, а також ставив концертні номери іншим топовим артистам.

В інтерв'ю Герман зізнався, що Полякова стала першою великою зіркою, з якою він працював. Перед підготовкою до її масштабного концерту співачка говорила Ненову, що їй не потрібен хлопчик на побігеньках, режисер повинен її вести і взяти ситуацію в свої руки.

"Я пройшов геніальну школу Олі Полякової, якій я буду вдячний все своє життя. Від першої пісні до 25 в кров покусав собі губи. Її музики немає в моєму плейлисті, але як артистку я її хочу!" - зазначив режисер.

Герман Ненов, скріншот з Insta Stories Олі Полякової

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова показала свої "горіхи" з незвичайного ракурсу: "Занадто навіть мені".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова відморозила свою "годувальницю": "Стоїть бідненька". Оля демонструє свої суворі робочі будні в офісі.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала перекачене філерами обличчя: "Без фільтрів".