Популярна українська телеведуча, колишня суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова часто ділиться крутими рецептами з численними шанувальниками в соцмережі Instagram. Також гастроексперт веде власний кулінарний YouTube-канал.

Нещодавно Тетяна показала підписникам досить оригінальний рецепт вінегрету, який підійде тим, хто дотримується Посту.

"3 рецепти вінегрету вже на моєму YouTube каналі. Поститися чи ні, це особиста справа кожного, але 500-600 Гр – овочевий мінімум на день в раціоні кожного. І що робити в "найголодніший", з точки зору сезонних овочів (а навесні він дуже убогий)? І вінегрет, це найкраще рішення, тому що, складається він з коренеплодів, де все багатство вітамінів, мікроелементів і звичайно клітковина збереглися ще з осінніх грядок", - зазначила Литвинова.

Інгредієнти для вінегрету:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Картопля - 200 г.

Буряк - 200 г.

Морква - 200 г.

Огірки солоні - 200 г.

Гриби мариновані - 100 г.

Капуста квашена - 50 г.

Авокадо - 0,5 шт.

Водорості Вакаме - 70 г.

Кунжут

Заправка: оцет винний, олія оливкова

Нагадаємо рецепт ароматного бородинського хліба від судді "МайстерШеф" Тетяни Литвинової, зможе кожен.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова розповіла, як приховує зморшки: "Це впливає на мою шкіру".

Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" зізналася, як завжди залишатися красивою: рецепт на мільйон.