Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту та круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує відео.

Варто зазначити, що 33-річна знаменитість нещодавно повернулася з Єгипту до Києва і вже встигла навести красу своєму домашньому улюбленцю породи вест-хайленд-уайт-тер'єр.

Так, Леся привела Рафаеля на послугу грумінгу, так як він заріс шерстю. До того ж така порода вимагає постійного догляду. На опублікованому в Insta Stories ролику Нікітюк показала, як виглядає її собака після процедури.

"А де я тут залишала собачку свого? Він був такий страшний, заросший, кудлатий як ведмедик. Це точно мій такий красивий?" - сказала за кадром телеведуча.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

собака Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Потім сталася неприємна ситуація – Рафаель зробив свої "справи" на сумку-переноску іншого собаки. Зіркова хазяйка вочевидь засмутилася і насварила вихованця.

"Рафік, скажи, будь ласка, як можна було напісати на сумку-переноску іншого собаки? Я щас потрапила на гроші!" - заявила Нікітюк.

собака Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

собака Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті: "Мрія збулася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк різко змінила зовнішність: "Заодно і схудла".

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк знайшла спосіб обійти самоізоляцію в Україні: "Спокійно випустили в місто".