Стало відомо про те, який зараз пріоритет Міністерства соціальної політики. Вони планують підвищити рівень пенсійного забезпечення громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Таким чином повідомляється, що в підприємстві постійно дбають про питання пенсійного забезпечення громадян, які постраждали від Чорнобиля.

Для посилення соціального захисту уряд подав на розгляд до Ради проект "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", щоб їм підняли суму виплат.

Пенсійні виплати, фото: Мінсоцполітики
Пенсійні виплати, фото: Мінсоцполітики

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З 2022 планується встановити рівні умови і можливості для учасників ліквідації наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Розмір пенсії виросте відразу практично у 40 тисяч громадян.

На інфографіках, які надані Мінсоцполітики, розказано більш детально: що і для кого зміниться, а головне питання - коли.

Пенсійні виплати, фото: Мінсоцполітики
Пенсійні виплати, фото: Мінсоцполітики

Також, було показано, як змінилися податки Пенсійного фонду в період з 2016 по 2020 рік. Якщо тоді вони становили за рік 253 мільйони гривень, то в 2020 ця суму досягла вже 479,3 мільярда.

Податки, фото: ПФУ
Податки, фото: ПФУ

Раніше ми повідомляли, пенсіонер "замовив" пасинка своєму боржнику, життя ціною в 250 тисяч гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", що зміниться для пенсіонерів з квітня, новий пенсійний вік і виплати на похорон.

Також "Знай.ua" писав, що українцям змінили нарахування індексації, що тепер із зарплатами.