Відомий український продюсер, син легендарної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко вже багато чого розповів про життя своєї родини, особливо про 27-річного сина, який навчається в Сполучених Штатах Америки. Цього разу Руслан зізнався, що робитиме під час жорсткого карантину. Видно, що зірка нудьгувати не буде.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"У зв'язку з локдауном, вирішив освоїти цього разу напівавтоматичне зварювання. Ну і що потрібно зварити в першу чергу? Правильно! Стіл для зварювальних робіт!", - поділився зі своїми друзями і підписниками Руслан Євдокименко.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити дійсно напівавтоматичне зварювання. Мабуть, окрім продюсування та організації концертів Руслан Євдокименко має доволі корисне хобі. Його зрозуміти можна, адже якби не відома мама, можливо, з Руслана вийшов би дуже професійний зварювальник, а в цій справі потрібна не тільки груба сила, а й творча жилка.

Цікаво, що Руслан Євдокименко опублікував відразу серію зі знімків, на яких можна побачити цілий процес виготовлення "столу для зварювання". Публікація встигла зібрати вже майже дві сотні схвальних оцінок з сердечками, а також кілька коментарів від друзів і шанувальників. Користувачі мережі залишають смайлики у вигляді великого пальця вгору, оплесків та посмішок.

Раніше повідомляли, Софія Ротару показала, на якій красуні одружився її син: майже не змінилася.

Як повідомляв Знай.uа, син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав те, чого ніколи не повернути.

Знай.uа писав, Софія Ротару показала 27-річного красеня-онука: "До непристойності порядний".