З міста Біла Церква (Київська область) прийшли вельми тривожні новини. Так, в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Велмарт" покупці натрапили на дуже моторошну картину - в магазинному акваріумі для "живої" і свіжої риби плавав черевцем до верху трупик.

За тим, якою "смакотою" можуть поласувати українці спостерігати могли всі хто завгодно, тільки не співробітники супермаркету. Мабуть, не помітили.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Рибка "відпочиває" у "Велмарті", фото: Telegram
Рибка "відпочиває" у "Велмарті", фото: Telegram

"Найсвіжіша риба... була. Часто-густо в супермаркетах у акваріумах з живою рибою можна побачити зовсім несвіжий товар. Так відбувається через те, що співробітники не стежать за чистотою акваріумів, не розраховують обсяг акваріума і кількість риби, яка може туди вміститися, а також не думають про те, чи вистачає рибі кисню. В результаті мертва риба плаває поруч з нормальними особинами, отруюючи всю воду в акваріумі. #БілаЦерква, Велмарт", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також важливо зазначити той факт, що заяви про неякісний товар не "висмоктані з пальця", до публікації автори прикріпили відео від незадоволеного покупця.

На кадрах можна помітити, що в продуктовому акваріумі дійсно душа однієї з рибок пішла у кращий світ, де у неї вже буде чиста вода і купа місця для подорожей.

Раніше повідомляли, в українському супермаркеті помітили асорті з молі та сухофруктів.

Як повідомляв Знай.uа, в український офіс привезли позеленілу воду: "Труять людей".

Знай.uа писав, кияни показали напівпорожнє відерце з попкорном в кінотеатрі: "Миші з'їли?".