Український актор і комік, голова "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий у середу, 7 квітня, святкує свій день народження. І крім найрідніших, шоумена також вітають колеги з шоу-бізнесу.

Так привітання опублікував і репер Потап у своєму Instagram. Для цього він вибрав раритетну фотографію Євгена з далекого минулого, коли він ще не був "лисим з кварталу".

"@evgenii.koshevoi ні пера тобі ні пуза ! Хепі!",- написав Потап.

"я не можу з цих фоток😂 😂 😂 😂 😂 🔥", " з волоссям😳 😂", "з днем народження🎉", "зі святом🔥", " наступний президент України😂", " завжди вибираєте не оч фотки, коли людей вітаєте?😂 😂 ",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадавши, Кошовий у привітанні назвали талановитим і гордістю студії.

"Його сміх неможливо не впізнати, його позитив заряджає через телеекрани на будь-які відстані, його талант - наша "кварталівська" гордість! Це @evgenii.koshevoi і в нього сьогодні День народження. Вітаємо!🥳🥳🥳 Діліться з нами, за що ви любите Женю і залишайте свої привітання імениннику в коментарях", - сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, Потап похвалився своїми вміннями, Насті Каменських пощастило.

Як повідомляв "Знай.иа", Євгену Кошовому 38, в" кварталі " оцінили найголовніше в гумористі.

Також "Знай.иа" писав, що Кошовий жорстко пожартував над українцями 1 квітня