Відома українська актриса і співачка Ольга Сумська похвалилася талантом чоловіка Віталія Борисюка.

Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк є однією з найкрасивіших і вірних пар в Україні – подружжя познайомилося близько 30 років тому і з тих пір не розлучалися. Зараз вони разом виступають на театральній сцені, а також люблять разом співати.

Нещодавно Сумська навіть відправила чоловіка на "Голос країни", проте виконавець покинув проект вже в 10 випуску в ході нокаутів. І тим не менш, Віталій Борисюк не сумує – він продовжив розвивати музичний талант вдома разом з дружиною.

У свої insta-stories актриса показала, як Борисюк відпалює вдома з електрогітарою. Він з великим ентузіазмом відіграв мелодію в жанрі року, а за кадром Ольга Сумська прокричала: "Який у нас рокер в домі!".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот
Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот

Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот
Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот

Варто відзначити, що Віталій Борисюк рідко розлучається зі своїми гітарами. Навіть на недавньому концерті він виконав пісню "Глаза" не під фонограму, а в живу зіграв на електрогітарі. І навіть коли його з дружиною запросили на ранкове шоу "Сніданок", він також з'явився туди з гітарою.

Нагадаємо, що Віталій Борисюк разом з дружиною Ольгою Сумською відвідали студію "Сніданку 1+1".

Як повідомляв портал Знай.uа, команда Винника на" Голосі країни " пройшла через нокаути і попрощалася з Віталієм Борисюком.

Також Знай.uа писав, що чоловік Сумської Борисюк потрапив у скандал на "Голос країни":"кумівство".