У четвер, 8 квітня, майже по всій Україні очікується прохолодна погода. У деяких областях країни падатиме дощ і мокрий сніг. Вдень повітря прогріється до +6 +9 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в цей день на українців чекає останній холодний день перед потеплінням.

У західних, місцями в північних областях можливий сніг. На решті території України буде сухо, лише в Криму та Приазов'ї може пройти невеликий дощ.

Вночі на Заході, Півночі та в Центрі країни все ще триматиметься мороз, проте вдень потеплішає. Температура повітря коливатиметься від +5 до +11 градусів. Найхолодніше буде у Волинській та Рівненській областях – +5 +7 градусів, найтепліше - в Одеській області, там близько +9 +11 градусів. Вітер дутиме західний, помірний, до поривчастого.

У Києві в четвер вночі буде ясне небо, вранці світитиме сонце, а вдень можуть набігти вологі Хмари. Однак істотних опадів синоптики не прогнозують. Вдень повітря в столиці прогріється до +6 +8 градусів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Народний прогноз погоди

У цей день відзначається Собор Архангела Гавриїла і вшановується пам'ять преподобного Василя Нового. Якщо в цей день світанок світлий, значить сніг повністю зійде. Наші предки примітили, яка погода 8 квітня – така вона буде і 8 жовтня.

погода на 8 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.