У Китаї мати нареченого впізнала в його нареченій на весілля свою дочку, яку по юності залишила 20 років тому.

Детальніше про це пише Daily Star.

Повідомляється, що дивовижне возз'єднання відбулося на весіллі 31 березня в окрузі Сучжоу, що в китайській провінції Цзянсу. На весіллі свого сина свекруха вперше побачила невістку, проте родима пляма на її руці змусила жінку згадати випадок з молодості.

Справа в тому, що 20 років тому жінка по юності кинула свою новонароджену дочку. А вже на весіллі у сина вона звернулася до батьків невістки, щоб поцікавитися, чи не удочерили вони дівчину. Як виявилося, все так і було: сімейна пара виявила дівчинку 20 років тому на узбіччі і виховувала як рідну дочку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Коли невістка і свекруха почули цю історію, то обидві розридалися. Дівчина заявила, що возз'єднання з біологічною матір'ю принесло їй більше щастя, ніж сам день весілля.

За правилами, раз наречений і невістка виявилися братом і сестрою, вони б не змогли укласти шлюб, проте свекруха видала таємницю, яка дозволила одруження відбудуться. Виявляється, жінка і сама усиновила свого сина, коли втратила всяку надію знайти втрачену дочку.

Нагадаємо, що герой на катері кинувся до палаючого човна і врятував десятки життів : "це було найкраще, що я міг зробити".

Як повідомляв портал Знай.uа, історія Незламного кіборга з Франківщини надихнула Україну:"гасає на БТРі з новеньким протезом".

Також Знай.uа писав, що кошлатий злодюжка вирвав мікрофон у ведучої в прямому ефірі: "стояти!".