Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка гурту Nikitа Анастасія Кумейко (Dj Nana) часто радує шанувальників у своєму Instagram гарячими фото і відео.

Крім того, 35-річна зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом. І цей раз не став винятком – Настя опублікувала в своїх Insta Stories красиві знімки з останньої фотосесії, на яких вона позувала в чорному відкритому купальнику.

До речі, у підписі до кадрів артистка зізналася, що на одній з фотографій присутня ретуш. Тому Настя запропонувала підписникам вгадати, де є фотошоп, а де його немає. Варто зазначити, що цей експеримент дійсно цікавий.

"Де справжнє фото? А де фотошоп?" - поцікавилася у шанувальників Кумейко.

Анастасія Кумейко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Анастасія Кумейко, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що гола екссолістка Nikita Кумейко прийняла душ на очах тисяч людей. Настя розмістила в соцмережі пікантний ролик, в якому показала свої "нічні ритуали".

Нагадаємо, ексNikita Кумейко показала, як водить авто без штанів: "Поліцейські будуть в шоці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Кумейко перетворилася на гарячу кубинку з бездонним декольте: "П'янить екзотикою".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Кумейко скинула халатик і блиснула шикарними сідницями: "Стільки пристрасті".